Freitag, 20. Juli 2018

Arkadaş şarkı sözleri

Melike Demirağ Şarkı Sözleri - Arkadaş : Bir kıvılcım düşer önce, büyür yavaş yavaş Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş Dolduramaz boşluğunu ne . Ayna Şarkı Sözleri - Arkadaş : Bir kıvılcım düşer önce büyür yavaş yavaş Bir bakarsın volkan olmuş yanmışsın arkadaş Dolduramaz boşluğunu ne ana ne kardaş . Gripin - Arkadaş Şarkı Sözü Bir kıvılcım düşer önce, büyür yavaş yavaş Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş Dolduramaz boşluğunu ne ana ne.

Melike Demirağ Arkadaş şarkı sözü, arkadaş şarkısının sözleri çevirisi, melike demirağ şarkılarının tüm sözleri. Melike Demirağ - Arkadaş Bir kıvılcım düşer önce, büyür yavaş yavaş Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş Dolduramaz boşluğunu ne ana ne. Olmasın hiç o ta içten gülen gözlerde yaş.

Bir gün gelip ayrılsak bile seninle arkadaş. DJ Artz'ın ortak albümü DEEV'de bulunan Arkadaş şarkısının sözleri yazımızda. Murat Boz - Kalamam Arkadaş Şarkı Sözü: Aşkla senin arana ne girdi ne dersin. Kalbini çöpe atıp giderken söyle kimsin. Bir sevgili uğruna sen de benim gibi yanma arkadaş.


O yaşlı gözlerine o yalan sözlerine kanma arkadaş.

Metin Özülkü - Arkadaş - Şarkı Sözleri, AkorMerkezi'nde. AkorMerkezi, Türkiye'nin yeni nesil müzik sitesi. Mahsun Kırmızıgül - Arkadaş - Şarkı Sözleri, AkorMerkezi'nde.


Umut Kaya Anma Arkadaş Şarkı Sözleri: Bir sevgili uğruna Sen de benim gibi yanma arkadaş O yaşlı gözlerine , o yalan sözlerine Kanma arkadaş,Kanma . Söz: Cengiz Tekin Müzik: Rıfat Şanlıel Neden saçların beyazlamış arkadaş. Sana da benim gibi çektiren mi var. Boşver Arkadaş Şarkını Dinlemek ve Şarkı Sözlerini Görmek için Tıklayınız!


Arkadaş Bir Derdinmi Var Derdinden Anlamayan Sevgilinmi Var Bir Zamanlar Bende Senin Gibiydim Sevgilim İçin Deli Gibiydim Hep Gece . Yıldız Tilbe - Anma Arkadaş Bir sevgili uğruna sende benim gibi Yanma arkadaş Bir sevg.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts