Montag, 28. Mai 2018

Inanılmaz güzel fotoğraflar

Dünyanın çeşitli yerlerinden, birbirinden güzel manzaralar. Göreceğiniz fotoğrafların hemen hepsi gerçek olamayacak kadar güzel. Emre Küheylan'ın başkanlığında Artlica Art Agency tarafından başlatılan Uluslararası Kontinent Fotoğrafçılık .

Doğanın birbirinden güzel renkleri, fotoğraflar ile doğanın en güzel halleri burada! Herkes insanlar terk ederse dünyanın nasıl bir yere benzeyeceğini merak eder. Dünyanın çeşitli yerlerinde çekilmiş ve paylaşılmış bu güzel manzara resimlerine bakmazsanız pişman olursunuz.


Güzel Düğün Fotoğrafları (Resim).

Düğün Fotoğrafları Hayatımızın Sonuna kadar unutamayacağımız Karelerdir bu özel anlar .

Usta fotoğrafçı Ricardo Mendonca Ferreira'nın çektiği kuşbakışı fotoğraflar görenleri büyüledi. Michael Paul Smith adlı fotoğrafçı minyatür araçlar ve kompakt bir fotoğraf makinesiyle harikalar oluşturuyor. Tüm Dünyadan Su Yolları ile Keşfetmesi Bir Başka Güzel Olan Muhteşem Şehir . MARİLYN MONROE RESİMLERİNE DEVAM DİYORUZ. Bazı insanlar çok güzel olmasalar bile fotoğraflarda çok güzel çıkarlar.


Peki fotoğraflarda güzel çıkmanın sırları neler? Bu blogda bir çok güzel resim bulacaksınız. Bazen acı gerçekler, bazen tatlı doğa, bazen tasarım fotoğrafları ile karşınızda olacağız. Düşlediğim kadar insanım, insan olduğum kadar hatalı, hatalı olduğum kadar gerçeğin peşinde.


Marc Webb tarafından yönetilen İnanılmaz Örümcek Adam filminin adet fotoğrafına bakın.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts