Montag, 20. Juli 2015

Muškarac traži ženu poznanstva

Traži se žena isključivo za brak, imam godina živim u okolici Zagreba, još. Gospođa, 40-ih traži osobu za poznanstvo i vezu. Rastavljen muškarac iz Rijeke, godina, zaposlen, traži ženu od do 50 .

Hrvatska: mali oglasi za kategoriju - muškarci muškarac traži ženu. Muska osoba trazi zensku osobu - Upoznavanje novih i zanimljivih ljudi. Slobodni muškarci koji traže poznanstvo, avanturu, vezu i brak. Kako bi veza između muškarca i žene bila zdrava i kvalitetna potrebno je puno truda, . Zgodan muškarac trazi ozbiljnu ženu za ozbiljnu vezu porodicu ljubav brak Situiran Imam. Decko zeli poznanstvo devojke ili dame ponuda Bračne ponude . Muškarac, traži žensku punoletnu srednjoškolku, punoletnu gimnazijalku, mlađu studentkinju, radi poznanstva prijateljstva a možda i nešto više.


Bgd trazi perverznu damu moze i uz nadoknadu viber, whatsApp ponude. Firma Mixtio nudi poznanstva sa ukrajinkami za ozbiljnu vezu i brak, . Muškarac iz Sarajeva traži samo slobodne djevojke ili žene iz inostranstva. Ozbiljan i odgovoran, molim da mi se javi ozbiljna žena za poznanstvo i brak od 35 . Fortuna - Iskljucivo trajna veza, Samo za slobodne osobe, koje žele ozbiljna poznanstva ! Fortuna - jedina prava bracna agencija.

Mali Oglasi Austrija i Evropa; Lični oglasi; Žena traži muškarca. Firma organizira poznanstva s ukrajinkama za brak i ozbiljnu vezu uzivo,dolazak susreti u . Beč oglasi - lični kontakti, upoznavanje, on traži nju, ona traži njega, brak,. Iskrenu zensku osobu za vezu i brak trazi kulturan, obrazovan i obezbedjen muskarac.


Ako ste prezaposleni i nemate vremena i za nova poznanstva Fortuna agencija je. Muškarac godine, situiran, traži ženu do godina radi braka. Zeleo bih ovim putem da upoznam slobodnu zenu zbog prijateljstva, a kasnije mozda i. Slobodan i nežan muškarac, godina, traži devojku koja bi htela da . Ozbiljna iskrena zena trazi iskrenog neznog muskarca koji je superman da privati I pruzi postovanje ljubav razumevanje I tool I Dom n eka se java na ovaj broj . Oglas je upućen ženi iz Beograda koja želi dužu diskretnu ljubavnu vezu ili redovna viđanja, 23.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts