Freitag, 10. Juni 2016

Kako izbrisati twoo

Jedan od prijatelja mi je poslao zahtjev za TWOO, i misleći da je neko. MOLIM AKO NETKO ZNA KAKO OBRISATI TAJ PROFIL DA MI JAVI. Izvinite da pitam kako da obrišem Twoo nalog?

Zanima me kako se lahko odjaviš od portala twoo. Twoo je najbrže rastuće mjesto za čavrljanje, pretraživanje, dijeljenje slika i igranje naših zabavnih igrica za upoznavanje. TWOO: BEST FREE Online International Dating App - Duration: 1:52.


Po par dneh dobim laptop nazaj in sta gor dve strani, ki se jih ne morem rešiti - Twoo in Badoo.

Kako da obrisem poruke ćaskanje na TWOO? Analiza popularnih sajtova - drustvenih mreza o nacinima brisanja korisnickih naloga. Kako izbrisati fejsbuk, twitter, flickr,. Na optužbe da se služe neetičkim metodama, iz Zorpije poručuju kako na njihovih milijuna korisnika nekoliko stotina pritužbi koje im mjesečno stignu ne . Bok svima, Evo vec nekoliko puta sam dobila poruku od twoo za registraciju. Nikola ti je poslao poruku na twoo povezi se, Josip ti je poslao . Lepo prosim in vnaprej hvala za pomoč.


A kako se može promijeniti nadimak, jer svi misle da sam neki zločesti patuljak, a zapravo sam samo nesretno uzeo isti nadimak Confused . Uskoro će tu postati jako jako dosadno.

Najagresivnija, najnepouzdanija i „najprljavija“ stranica je twoo. U porukama će većina reći kako ima i svakakvih ženski i da nikako ne mogu . Nikoli se nisem registriral, pa imam vseeno profil na Twoo. Gre za belgijsko družbeno omrežje, ki je . Nešto sam o tome već objavio pod naslovom 'Kako ukloniti podatke iz.


I ne samo to, kad sam pokušala izbrisati taj profil, zatražio mi je.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts